Το μοναδικό "Μουσικό Χωριό" στον Κόσμο!

MYTHODY FESTIVAL

Ιδανικός προορισμός για διακοπές στην φύση και δίπλα σε μια απέραντη αμμώδη παραλία!

Οι υποδομές του χώρου εξασφαλίζουν την εύρυθμη λειτουργία του MYTHODY FESTIVAL όλο το 24ωρο καθώς ακολουθούνται διεθνείς προδιαγραφές και πρότυπα ασφαλείας και υγείας που ισχύουν σε διοργανώσεις αυτού του είδους.

Πέντε μέρες παραλίας, διακοπών, καλής παρέας και ασταμάτητης μουσικής!

Το "Μουσικό Χωριό"

Ιδανικός προορισμός για διακοπές στην φύση και δίπλα σε μια απέραντη αμμώδη παραλία!

mythody-80.jpg

Διαμονή στο "Μουσικό Χωριό"

 

H διαμονή των συμμετεχόντων στο "Μουσικό Χωριό"  γίνεται αποκλειστικά και μόνον με δικές τους σκηνές.

Το "Μουσικό Χωριό" αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για όλους όσους θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους στη φύση και δίπλα σε μια απέραντη αμμώδη παραλία.

Επίσης η περιοχή γύρω από το  "Μουσικό Χωριό" προσφέρει πολλά μέρη τα οποία μπορείτε να επισκεφτείτε. Υπάρχουν πολλοί αρχαιολογικοί χώροι όπου μπορείτε να γνωρίσετε τη κληρονομιά του τόπου μας.

Κατασκηνωτές και επισκέπτες θα τοποθετούν τα μέσα μετακίνησής τους σε φυλασσόμενο χώρο parking, ενώ η είσοδος στο χώρο θα γίνεται ελεγχόμενα με την τοποθέτηση στο χέρι κάθε διοργανωτή ενός βραχιολιού που αποδεικνύει την ταυτότητα και το χρόνο πρόσβασης στο χώρο του Φεστιβάλ.

Στη χωροθέτηση της περιοχής περιλαμβάνονται τρεις (3) μουσικές σκηνές (stage), χώροι για την τοποθέτηση των σκηνών από τους κατασκηνωτές, χώροι υγιεινής και εστίασης και χώροι αναψυχής και δραστηριοτήτων δίπλα στον Κυπαρισσιακό κόλπο.

Χώροι Εστίασης

Οι χώροι εστίασης λειτουργούν όλο το 24ωρο τις ημέρες του Φεστιβάλ. Ταυτόχρονα στον ίδιο χώρο, οι κατασκηνωτές μπορούν να κάνουν προμήθειες στο μίνι-μάρκετ που βρίσκεται εντός του χώρου.

Το διαιτολόγιο των συμμετεχόντων διαμορφώνεται από ειδικούς σεφ, οι οποίοι φροντίζουν να παρέχεται η αναγκαία ποικιλία στη διατροφή τους. Βέβαια, στους συμμετέχοντες δίνεται η επιλογή να επισκεφτούν και τα καταστήματα εστίασης στη γύρω περιοχή.

Ανάλογα με το πλήθος των επισκεπτών θα δημιουργούνται επιπλέον σημεία “Service” έτσι ώστε η εξυπηρέτηση των πελατών να είναι άμεση και υψηλής ποιότητας.

Η πώληση φαγητού αναψυκτικών και άλλων ποτών γίνεται σε πολύ προσιτές τιμές για τους συμμετέχοντες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

@ 2018 All rights reserved by Mythody Festival.
Κατασκευή Ιστοσελίδων: Z-Design.gr

Search