ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΥΓΕΙΑ

MYTHODY FESTIVAL

Αναφορικά με τους γενικούς όρους Ασφάλειας της Υγείας των συμμετεχόντων στο MYTHODY FESTIVAL, αυτή παρέχεται σε 24ωρη βάση.

Εθελοντές του Φεστιβάλ λειτουργούν επικουρικά στις εργασίες κατά την είσοδο των επισκεπτών και των κατασκηνωτών και στα εκδοτήρια των εισιτηρίων. Βρίσκονται σε συνεχή κίνηση εντός του χώρου του Φεστιβάλ με σκοπό να ενημερώνουν για συμβάντα που μπορεί να δημιουργήσουν αναστάτωση στο χώρο.

Πέντε μέρες παραλίας, διακοπών, καλής παρέας και ασταμάτητης μουσικής!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΥΓΕΙΑ

Σύμφωνα με όλες τις διεθνείς προδιαγραφές και πρότυπα ασφαλείας και υγείας.

Σχετικά με την ασφάλεια του χώρου θα υπάρχει σε 24ωρη βάση Εταιρεία Security η οποία αναλαμβάνει με σύμβαση την διαφύλαξη των εισόδων, την παρουσία της σε σημεία που γίνεται ανταλλαγή νομισμάτων σε φυσική μορφή και περιπολίες στο χώρο κατασκήνωσης, στο χώρο του παρκινγκ αυτοκίνητων κλπ.

Επίσης άτομα με ειδική εκπαίδευση θα κινούνται εντός του πλήθους με σκοπό να επέμβουν άμεσα και προληπτικά και κατασταλτικά για την αποφυγή επεισοδίων ή άλλου έκτακτου περιστατικού.

Το σχεδιασμό και την επίβλεψη της υλοποίησης θεμάτων που άπτονται στην έκδοση και τήρηση βασικών προδιαγραφών Ασφαλείας για την υγεία και την ασφάλεια των συμμετεχόντων στο Φεστιβάλ αναλαμβάνει ο κ. Αναστάσιος Γ. Γερασιμάτος Γεράσιμος, όπου η πολυετής εμπειρία του στην υποστήριξη πολύ μεγαλύτερου μεγέθους εκδηλώσεων, είναι υψίστης σημασίας για την επιτυχή έκβαση του MYTHODY FESTIVAL, όπως είναι η πολύχρονη εμπειρία του στην υποστήριξη παρόμοιων εκδηλώσεων (ΟΑΚΑ, Καλλιμάρμαρο κ.ά), καθώς και η υψηλού επιπέδου κατάρτισή του, καθώς είναι πτυχιούχος Επιχειρησιακός Αρχηγός στο πεδίο των καταστροφών από τον Γερμανικό Ερυθρό Σταυρό και εκπαιδευτής εκπαιδευτών του Γερμανικού Ερυθρού Σταυρού στην διοίκηση οργανισμών στο πεδίο των καταστροφών.

Ο ορισμός επιχειρησιακού υπευθύνου για την ασφάλεια και την υγεία των συμμετεχόντων στο MYTHODYFESTIVAL στοχεύει στη διασφάλιση συνεχούς παρακολούθησης της εξέλιξης των περιστατικών εντός του χώρου, της πλήρους καταγραφής και η αντιμετώπισής τους άμεσα και αποτελεσματικά.

Έχει προβλεφθεί, ο επιχειρησιακός υπεύθυνος ασφαλείας να βρίσκεται σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και όπου κρίνει σκόπιμο να ζητά τη συνδρομής της.

Medical Staff

In the Festival’s area, the presence of specialized medical personnel and nurses is predicted in an area specially designed for providing first aid with a fully equipped pharmacy.

There will also be an ambulance with trained crew in case of an urgent transfer.

There will be access to the Health Center in Ancient Olympia or the General Hospital of Pyrgos.

mythody_camping_2.jpg
mythody_festival_beach_2.jpg

 

 

Cleanliness / Waste management

The garbage will be mainly papers and tin cans. The cleaning workshop collects waste from all areas at least 2 times a day and delivers them to authorized recycling centers.

The weeds have been removed from the areas next to the beach, in cooperation with the Municipality of Andritsena – Krestena, in order to avoid the risk of fire.

Με ιδιαίτερο σεβασμό στο φυσικό κάλος του χώρου!

MYTHODY FESTIVAL

Το MYTHODY FESTIVAL ολοκληρώνεται με τις εργασίες αποκατάστασης των παρεμβάσεων στο χώρο. Τα stages και τα σημεία προβολής και προώθησης προϊόντων και όλες οι προσωρινές κατασκευές αποσυναρμολογούνται και απομακρύνονται από το χώρο. Ο χώρος αποδίδεται στην προγενέστερη κατάστασή του, απαλλαγμένος από οτιδήποτε μπορεί να προκαλεί όχληση οποιουδήποτε είδους.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ πραγματοποιούνται ενημερώσεις στους συμμετέχοντες από τους εθελοντές να συλλέγουν τα σκουπίδια ανάλογα με το υλικό τους σε ειδικούς κάδους απορριμμάτων που βρίσκονται στους χώρους του Φεστιβάλ. Η συλλογή των απορριμμάτων γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να σεβαστούν το ιδιαίτερο φυσικό κάλος του χώρου και να κατανοήσουν την μοναδικότητα του, ώστε να το διαφυλάξουν με δική τους πρωτοβουλία. Βασιζόμενοι και στη δικής τους προσπάθεια να διαφυλάξουμε την φυσική κληρονομιά του χώρου και επανέλθουν στον ίδιο χώρο στην επόμενη διοργάνωση.

Χώροι Εστίασης

Χώροι Εστίασης

Mini Market's

Mini Market's

Ιατρικό Προσωπικό

Ιατρικό Προσωπικό

Parking

Parking

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

@ 2018 All rights reserved by Mythody Festival.
Κατασκευή Ιστοσελίδων: Z-Design.gr

Search